Käännöspalvelut
Your Partner in Language

Kielikoulutus

Etusivu Palvelut Kielikoulutus

Kielikoulutus | Kääntöhauki

Käytännön kielikoulutusta

Onko yrityksesi hakeutumassa kansainvälisille markkinoille tai oletko muuten kiinnostunut parantamaan tiimisi käytännön kielitaitoa? 

Tarjoamamme kielikoulutus on täsmäkoulutusta. Emme tarjoa kalvosulkeisia vaan kaikki koulutuksemme perustuu ihmisten väliseen kommunikaatioon ja räätälöimme ne juuri asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Näin pystymme tuottamaan ratkaisuja nimenomaan niihin tilanteisiin, joihin niitä kulloinkin tarvitaan.

Erilaiset neuvottelutilanteet eroavat toisistaan tietysti tavoitteidensa osalta. Globalisaation myötä englanninkielestä on tullut tärkein kommunikaatiokieli. Nykyisin kielitaidon lisäksi on hyvä ymmärtää myös ainakin jonkin verran keskustelukumppaneidensa kotimaan tapakulttuurin mukanaan tuomia nyansseja aina ihmisten puhuttelusta smalltalkiin.

Oli kyse sitten kertaluontoisesta tai pidemmän tähtäimen oppimistavoitteista. Ota yhteyttä meihin ja rakennetaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva täsmäkoulutus.

Lähetä sähköposti: info@kaantohauki.fi

Soita: +358 44 9706 416

Erityisalaamme ovat teknologia-alan teknisten ja markkinoinnin dokumenttien käännökset. Kieliparina on suomi ja englanti.

Olemassa olevien tai keskeneräisten dokumenttien oikoluku ja editointi sekä niiden myöhemmät päivitykset