Käännöspalvelut
Your Partner in Language

Nyt tarjoamme käännöspalveluita myös yksityishenkilöille

Etusivu Blogi Nyt tarjoamme käännöspalveluita myös yksityishenkilöille

Käännöspalvelut | Kääntöhauki

Jonkin aikaa harkittuamme päätimme alkaa tarjota käännöspalveluita yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös yksityishenkilöille.

Yhteiset EU:n laajuiset työmarkkinat, ja sitä kautta muuttuneet työnhakumenettelyt, ovat helpottaneet ihmisten liikkuvuutta ja siihen liittyvää byrokratiaa. Vielä 90-luvun alussa työnhaku Skandinavian ulkopuolelta oli melkoinen rumba kaikkine virallisine lomakkeineen. Työluvan tai työviisumin saaminen moniin Euroopankaan maihin ei ollut mikään läpihuutojuttu. Nyt käytännössä koko Eurooppa (EU- ja ETA-maat) eivät nykyään vaadi työlupaa ainakaan suomalaisilta työnhakijoilta.

Suomen täyden EU-jäsenyyden myötä koulu- ja työtodistusten tai ansioluettelonkaan käännöksiä ei yleensä tarvitse enää hyväksyä virallisen kääntäjän leimalla. Tietysti tästä saattaa olla poikkeuksiakin. Luulisin, että mikäli haet töitä esim. jostain valtion virastosta tai yleensä julkiselta sektorilta, viralliset käännökset yhä vaaditaan. Tämä asia on hyvä selvittää ennen työnhakua. Saatat myös tarvita apua hakemuksesi kääntämisessä.

Mikäli haet töitä Euroopan ulkopuolelta, tarvitset yhä luultavasti virallisen työluvan tai työviisumin maasta riippuen, jolloin koulu- ja työtodistustesi tulee olla varustettu virallisen kääntäjän leimalla.

Kaikkiin työnhakuun liittyvien asiakirjojen käännöspalvelun lisäksi teemme myös muita käännöksiä. Saatat tarvita liiketoimintasuunnitelmasi kääntämistä mikäli haet ulkomaista rahoitusta toteuttaaksesi bisnesideasi tai sinulla on käsikirjoitus joka kaipaa editointia ja/tai käännöstä.

Mikä tahansa tarpeesi onkin, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Työkielemme tällä hetkellä ovat suomi, englanti ja ruotsi.